Системната интеграция е средството, чрез което всички компоненти стават част от едно цяло

image

Изграждането на свързаност между системите е ключов фактор за по-ефективно управление и мониторинг на мрежата.

Ние сме готови да посрещнем предизвикателствата на съвременния бизнес , предоставяйки необходимите ресурси за изграждане на качествено и надеждно решение, съобразено с Вашите индивидуални нужди. Разполагаме с висококвалифицирани специалисти за всички етапи , съпътстващи реализирането на решение за системна интеграция. Предлаганите услуги обхващат целия жизнен цикъл на комуникационната инфраструктура , включвайки:

Софтуер за управление на ИТ активи (ITAM)

Lan Sweeper е софтуер, който спомага за събирането на хардуерна и софтуерна информация на компютри и други устройства в мрежата с цел управление, съответствие и одит.

image

Открийте всички ИТ активи във вашата мрежа, без да се налага да инсталирате софтуер на вашите машини. Lansweeper намира и събира информация за всички активи, като изброява хардуерни спецификации, инсталиран софтуер, потребителски данни и много други. Премахнете едно от най-големите препятствия в ИТ, като получите пълна видимост на вашата мрежа от край до край и спестете ценно време и ресурси.

Целият ви хардуер, софтуер и потребители, всичко на едно място. Lansweeper консолидира всички подробности за активите в централизирана уеб-базирана система за запис. Той предлага на корпорациите пълна видимост в техните разпределени ИТ среди, като ги информира кои активи притежават, къде се намират, кой ги използва и много повече. Щракването върху запис на отделен актив ви позволява да видите цялата подробна информация, събрана от Lansweeper.

Получете отговорите, от които се нуждаете, за нула време. Нуждаете се от бърз преглед на всички принтери в офиса или серийни номера на всичките си компютри? Нуждаете се от преглед на всички нови устройства, открити през последните 24 часа? Изберете от над 400 готови, готови мрежови отчети или създайте персонализирани отчети за минути.

image
image

Свържете се с нас

Телефон

+359 87 8669017

Email

оffice@digitalinnovation.bg

Вашето запитване