Диджитал Иновейшън

DIGITAL INNOVATION LTD е иновативна компания, която предоставя консултиране, проектиране и изграждане на цялостни конвергирани ИТ решения, както и Аутсорсинг услуги в областта на клиентското обслужване, оценка на клиентската удовлетвореност, информационни услуги, телемаркетинг продажби по телефона, гореща телефонна линия на клиента, виртуален офис, мейлинг, ChatBot services, технически съпорт център и бек офис решения.

1.75M

ИЗХОДЯЩИ ОБАЖДАНИЯ

Телемаркетинг - Продажби - Информационни кампании - Проучвания за клиентска удовлетвореност

100k+

ВХОДЯЩИ ОБАЖДАНИЯ

Обслужване на клиенти - Поддръжка - Мейл комуникация - Web chat - Обработка на база данни - Online магазин администрация
image
image

На база на богатия опит и успешно имплементираните проекти в аутсорсинг услугите, Digital Innovation вече има редица реализирани проекти. Ние сме доказан партньор за създаването на работещи процеси, услуги, за увеличаване на клиентската удовлетвореност. Нашата мисия е да създаваме съвместно с нашите партньори единни аутсорсинг решения на техния бизнес, които да улеснят техните работни процеси, да надграждат и подобряват съществуващите бизнес процеси,  и не на последно място да намалят оперативните разходи и увеличат приходите им.

image

НАШИТЕ ЦЕННОСТИ

Екипът ни работи с различни ключови клиенти, като Техномаркет, A1 България, Сръчко, Call Flow.

МИСИЯ

Ние разработваме и проектираме собствени ефективни цифрови продукти и стратегии

Нашата мисия е да създаваме надеждни партньорства базирани на иновации, съвременни технологии и дигитални решения, които
надграждат и подобряват бизнеса на клиентите ни.

В динамично променящата се бизнес среда, ние се ангажираме да осигурим надеждно партньорство и технологична подкрепa, защото Вашият успех е Нашият успех и това е Силата да постигнем повече Заедно!